Ambasadori Constanța

In cadrul activităților de informare și promovare a proiectului, unul din instrumentele de comunicare recomandat de Comisia Europeană îl constituie desemnarea, în fiecare oraș partener în proiect, a unui/unor ”Ambasadori” cu rolul de a participa la acțiunile de conștientizare a publicului, diseminând la nivelul comunității locale mesajul promovat de proiect. 

Ambasadori Constanța:

Doamna Elena Frîncu – este o personalitate marcantă în lumea sportului romanesc, fosta Vice-Campioană Mondială cu Naționala de handbal, fost director executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, membru al Comitetului Executiv Olimpic, membru al Federației Române de Handbal și Vice Președinte al Federației Române de Gimnastică Ritmică, distinsă cu ”Colanul Olimpic” de către Octavian Morariu, Presedintele C.O.S.R., pentru o viață în slujba sportului. Doamna Frîncu a fost prima deţinătoare a Colanului Olimpic al C.O.S.R. aleasă dintre manageri şi nu dintre sportivi.

 

Domnul Romeo Tecău – reprezentant de seamă al societății civile din Constanța.

Domnul Ilie Floroiu – atlet de mare performanță – locul 5 la 10.000 de metri, în 1976, la Montreal, Canada, deținător al recordurilor naționale la 5000 m si 10.000 m, stabilite în 1978, campion mondial in cele doua probe la Universiada din 1979